DINNER and WEEK END MENU

STARTERS

Mondeghili   10 €
Typical Milanese beef meatballs

Paté di fegato di vitello alla milanese con composta di agrumi senapati    10 €
Veal liver pâté with citrus marmalade

Lonza tonnata alla vecchia maniera   9 €
Veal loin with old-style tuna sauce

Insalata di soncino con uova di quaglia e petto d’oca croccante   9 €
Crispy goose breast, quail eggs and corn salad served with a balsamic vinegar reduction

Rollè di zucchine con prosciutto crudo di Sauris   9 €
Rolled zucchini with fresh caprino cheese and Sauris raw ham

Cappuccino del Magut (crema di robiola di Pandino)   8 €
Robiola cream-cheese from Pandino

Zucchine in carpione   8 €
Soused zucchini

OUR SELECTION

Misto milanese   14 €
Robiola cream cheese, Goose breast Pandino’s Salva cheese, with citrus mustard and veal shank salad

Misto presidi    12.50 €
Seasoned salami , Tarese from Valdarno, Martina Franca smoked pork coppa, Vèzzena alpine cheese

Misto di Sauris   12.50 €
Sauris smoked ham, smoked coppa, speck, salami

Misto della val d’Orcia   11 €
Finocchiona salami (with fennel seeds), Orcia mature sausage,pork loin fillet, soppressata salami and Pecorino from Pienza

Misto piacentino della alta val Nure   12.50 €
Bacon, coppa and salami

La nostra selezione di formaggi   13 €
Cheese mix with chestnut honey and figs jam

FIRST COURSE

Tortelli di radicchio con fonduta di robiola e scaglie di salva cremasco   11 €
Radicchio tortelli with Robiola fondue and Salva Cremasco flakes

Risotto alla milanese    12 €
Risotto milanese style whit saffron
served with roasted bone marrow   15 €

Lasagna di porri e speck d’oca   11 €
Lasagna with leeks and goose speck

Risotto alla zucca e amaretto con tarese croccante   12 €
Pumpkin risotto with crispy bacon and amaretto

Tagliatelle con ragù bianco di anatra al coltello   12 €
Tagliatelle with white duck ragù

Vellutata di zucca e amaretto   10 €
Pumpkin soup with amaretto biscuits

Ossobuco di vitello in salsa gremolada con risotto alla milanese   25 €
Veal ossobuco in gremolada sauce with Risotto milanese style whit saffron

MAIN COURSE

Trippa alla milanese   16 €
Milanese tripe (typical Milanese dish)

Manzo alla maniera della Cascina California   16 €
Braised Beef with milk, saffron, bacon and smashed potetos

Tortino di baccalà su crema di porri   16 €
Cod pie served on a leek cream

Galletto ripieno   16 €
Cockerel filled with sausage and prunes, served whit stuffed apples and onions

Lumache alla lombarda   16 €
Snails with anchovies and beets

Tris di cotechini della bassa con purè e mostarda di zucca   16 €
Three different cotechini with mashed potates and apple and pear mustard

Misto verdure   14 €
Mixed vegetable plate: purple cabbage rolls stuffed with ricotta and mushrooms served
with a parmesan fondue; cabbage and chestnuts strudel; leek flan

SIDE DISH

Sweet and sour baby onions   5 €

Grilled vegetables   5 €

Mix salad   5 €

Smashed potates   5 €

DESSERT

Torta di noci con gelato alla crema   6 €
Walnut cake with vanilla ice cream

Crema al mascarpone con crumble di “fioretto”   6 €
Mascarpone cream with fioretto corn crumble

Mousse al cioccolato fondente con salsa all’arancia   6 €
Dark chocolate mousse with orange sauce

Gelato al pistacchio e peperoncino   6 €
Chillie & pistachio icecream

Sorbetto ai cachi   6 €
Persimmon sorbet

Slow Food Presidium

Cover   3 €

The Osteria invites you to communicate any food intolerances or allergies
The allergen book is available on request