DINNER and WEEK END MENU
STARTERS
Mondeghili 10 €
Typical Milanese beef meatballs
Caponata di melanzane 8 €
Eggplant caponata (9)
Lonza tonnata alla vecchia maniera 9 €
Veal loin with old-style tuna sauce (9)
Rollè di zucchine con prosciutto crudo di Sauris 9 €
Rolled zucchini with fresh caprino cheese and Sauris raw ham
Cappuccino del Magut (crema di robiola di Pandino) 9 €
Robiola cream-cheese from Pandino
Zucchine in carpione 8 €
Soused zucchini
OUR SELECTION
Misto milanese 14 €
Robiola cream cheese, Goose breast Pandino’s Salva cheese, with citrus mustard and veal shank salad
Misto presidi 12.50 €
Seasoned salami , Tarese from Valdarno, Martina Franca smoked pork coppa, Vèzzena alpine cheese
Misto di Sauris 12.50 €
Sauris smoked ham, smoked coppa, speck, salami
Misto della val d’Orcia 11 €
Finocchiona salami (with fennel seeds), Orcia mature sausage,pork loin fillet, soppressata salami and Pecorino from Pienza
La nostra selezione di formaggi 13 €
Cheese mix with chestnut honey and figs jam
FIRST COURSE
Risotto alla milanese 13 €
Risotto milanese style whit saffron
served with roasted bone marrow 15 €
Ossobuco di vitello in salsa gremolada con risotto alla milanese 28 €
Veal ossobuco in gremolada sauce with Risotto milanese style whit saffron
MAIN COURSE
Roustin nega alla milanese con tortino di patate 18 €
Veal steak Cooked with white wine and bacon whit potato cake (typical Milanese dish)
Battuta di manzo piemontese (150g) con cipollotto, capperi e acciughe 16 €
Tartare (raw beef) with capers, onions and anchovies (cold dish)
Baccalà con patate, pomodorini, pinoli e finocchietto 16 €
Codfish with potatoes, pine nuts, cherry tomatoes and fennel
Galletto al forno con ripieno di prugne e salsiccia con salsa di mele 17 €
Cockerel filled with sausage and prunes, served whit stuffed apples and onions
Gallina alla maniera dei Gonzaga 16 €
Hen salad with pine nuts, raisins and dried apricots (cold dish)
Mix verdure 15 €
Fried eggplant whit chickpea cream, bread waffle with escarole topped with olives and capers and zucchini flan with ginger
SIDE DISH
Grilled vegetables 5 €
Mix salad 5 €
DESSERT
Pesche all’amaretto 6,50 €
Peaches stuffed with amaretto and cocoa and cooked in sweet wine (1,3,8)
Tartelletta di pasta frolla con mousse di ricotta e fragole 6,50 €
Shortcrust pastry tart with soft chees mousse and strawberries (1,3,7)
Panna cotta con salsa ai frutti di bosco e lingue di gatto 6,50 €
Panna cotta and berry sauce (3,1,7)
Mousse al cioccolato fondente con salsa all’arancia 6,50 €
Dark chocolate mousse with orange sauce (1,3,7,8)
Gelato al pistacchio e peperoncino 6 €
Chillie&pistachio icecream (7,8)
Sorbetto alle fragole 6 €
Strawberries sorbet.
Slow Food Presidium
Coperto 3 €
Lista allergeni: 1 cereali e derivati, 2 Crostacei, 3 Uova, 4 Pesce, 5 Arachidi, 6 Soia, 7 Latte, 8 Frutta a guscio, 9 Sedano, 10 Senape, 11 Sesamo, 12 Anidride solforosa e solfiti, 13 Lupini, 14 Molluschi