DINNER and WEEK END MENU

STARTERS

Mondeghili   10 €
Typical Milanese beef meatballs (1, 5, 7)

Trota salmonata marinata a secco con salsa di yogurt e aneto   11 €
Marinated salmon trout with yogurt and dill  sauce (7)

Caponata di melanzane   8 €
Eggplant caponata (9)

Lonza tonnata alla vecchia maniera   9 €
Veal loin with old-style tuna sauce (9)

Rollè di zucchine con prosciutto crudo di Sauris   9 €
Rolled zucchini with fresh caprino cheese and Sauris raw ham (7)

Insalata di trippa   9 €
Warm beef tripe salad  served with oil, lemon, carrots and celery

Cappuccino del Magut (crema di robiola di Pandino)   8 €
Robiola cream-cheese from Pandino (7, 1)

Zucchine in carpione   8 €
Soused zucchini (8)

OUR SELECTION

Misto milanese   14 €
Robiola cream cheese, Goose breast Pandino’s Salva cheese, with citrus mustard and veal shank salad

Misto presidi    12.50 €
Seasoned salami , Tarese from Valdarno, Martina Franca smoked pork coppa, Vèzzena alpine cheese

Misto di Sauris   12.50 €
Sauris smoked ham, smoked coppa, speck, salami

Misto della val d’Orcia   11 €
Finocchiona salami (with fennel seeds), Orcia mature sausage,pork loin fillet, soppressata salami and Pecorino from Pienza

Misto piacentino della alta val Nure   12.50 €
Bacon, coppa and salami

La nostra selezione di formaggi   13 €
Cheese mix with chestnut honey and figs jam

FIRST COURSE

Risotto alla milanese    12 €
Risotto milanese style whit saffron (7, 9)
served with roasted bone marrow   15 €

Tortelli di melanzane con olio, timo e pecorino   12 €
Eggplant tortelli served with thyme oil and pecorino cheese   (1, 7, 3)

Risotto con peperoni arrostiti, polvere di capperi e salva cremasco  12 €
Risotto with roasted red peppers, caper powder and salva cheese  (7)

Tortelli di formaggio di alpeggio con mele e vezzèna  12 €
Fresh alpine cheese tortelli with apple and Vèzzena cheese (1, 9, 3, 7)

Tagliolini ai misultini (sarde essiccate) del lago di Como  12 €
Tagliolini with “misultini” (dried sardines) of Como lake (1, 4)

Spaghettoni freschi con ragù di coda di manzo  12 €
Large spaghetti with tail of beef ragù (1,9)

Ossobuco di vitello in salsa gremolada con risotto alla milanese   25 €
Veal ossobuco in gremolada sauce with Risotto milanese style whit saffron (1, 9, 7)

MAIN COURSE

Roustin nega alla milanese con tortino di patate   18 €
Veal steak Cooked with white wine and bacon whit potato cake (1, 3, 7, 9)

Battuta di manzo piemontese (150g) con cipollotto, capperi e acciughe   16 €
Tartare (raw beef) with capers, onions and anchovies (cold dish) (4)

Marinata di manzo   16  €
Marinated beef filet with oil and balsamic vinegar (cold dish) (4, 8)

Gallina alla maniera dei Gonzaga   16 €
Hen salad with pine nuts, raisins and dried apricots (cold dish) (8, 9)

Tris dell’estate: battuta, marinata di manzo e coniglio alla menta  18 €
Summer trilogy tasting of: Beef tartare, marinated Beef and Hen salad (6, 8, 9)

Baccalà con patate, pomodorini, pinoli e finocchietto  16 €
Codfish with potatoes, pine nuts, cherry tomatoes and fennel (4, 8)

Galletto al forno con ripieno di prugne e salsiccia con salsa di mele  16 €
Cockerel filled with sausage and prunes, served whit stuffed apples and onions (3, 7, 8, 9)

Mix verdure  14 €
Fried eggplant whit chickpea cream, crepes stuffed with mushrooms and ricotta and zucchini flan with ginger (1, 3, 7)

SIDE DISH

Panfried endives   5 €

Grilled vegetables   5 €

Mix salad   5 €

Grilled eggplant with mint and vinegar  5 €

DESSERT

Pesche all’amaretto  6,50 €
Peaches stuffed with amaretto and cocoa and cooked in sweet wine (1,3,8)

Tartelletta di pasta frolla con mousse di ricotta e fragole  6,50 €
Shortcrust pastry tart with soft chees mousse and strawberries (1,3,7)

Panna cotta con salsa ai frutti di bosco e lingue di gatto  6,50 €
Panna cotta and berry sauce (3,1,7)

Mousse al cioccolato fondente con salsa all’arancia  6,50 €
Dark chocolate mousse with orange sauce (1,3,7,8)

Gelato al pistacchio e peperoncino  6 €
Chillie&pistachio icecream (7,8)

Sorbetto alle fragole  6 €
Strawberries sorbet.

Slow Food Presidium

Coperto   3 €

Lista allergeni: 1 cereali e derivati, 2 Crostacei, 3 Uova, 4 Pesce, 5 Arachidi, 6 Soia, 7 Latte, 8 Frutta a guscio, 9 Sedano, 10 Senape, 11 Sesamo, 12 Anidride solforosa e solfiti, 13 Lupini, 14 Molluschi