DINNER and WEEK END MENU

STARTERS

Mondeghili 10 €
Typical Milanese beef meatballs

Caponata di melanzane   8 €
Eggplant caponata (9)

Lonza tonnata alla vecchia maniera   9 €
Veal loin with old-style tuna sauce (9)

Rollè di zucchine con prosciutto crudo di Sauris  9 €
Rolled zucchini with fresh caprino cheese and Sauris raw ham

Cappuccino del Magut (crema di robiola di Pandino) 9 €
Robiola cream-cheese from Pandino

Zucchine in carpione 8 €
Soused zucchini

OUR SELECTION

Misto milanese   14 €
Robiola cream cheese, Goose breast Pandino’s Salva cheese, with citrus mustard and veal shank salad

Misto presidi    12.50 €
Seasoned salami , Tarese from Valdarno, Martina Franca smoked pork coppa, Vèzzena alpine cheese

Misto di Sauris   12.50 €
Sauris smoked ham, smoked coppa, speck, salami

Misto della val d’Orcia   11 €
Finocchiona salami (with fennel seeds), Orcia mature sausage,pork loin fillet, soppressata salami and Pecorino from Pienza

La nostra selezione di formaggi   13 €
Cheese mix with chestnut honey and figs jam

FIRST COURSE

Risotto alla milanese 13 €
Risotto milanese style whit saffron
served with roasted bone marrow   15 €

Tagliatelle con ragù di pecora bergamasca 12 €
Tagliatelle with sheep meat sauce
Risotto con peperoni arrostiti, lardo d’Arnad e polvere di capperi 13 €
Risotto with roasted red peppers, caper powder and lard
Tortelli di melanzane con olio timo e pecorino 13 €
Eggplant tortelli served with thyme oil and pecorino cheese
Tagliolini ai misultini (Sarde essiccate) del lago di Como 13 €
Tagliolini with “misultini” (dried sardines) of Como lake
Lasagne con verdure estive e taleggio di Pandino 12 €
Lasagne with summer vegetables and taleggio cheese

Ossobuco di vitello in salsa gremolada con risotto alla milanese   28 €
Veal ossobuco in gremolada sauce with Risotto milanese style whit saffron

MAIN COURSE

Roustin nega alla milanese con tortino di patate 18 €
Veal steak Cooked with white wine and bacon whit potato cake (typical Milanese dish)

Battuta di manzo piemontese (150g) con cipollotto, capperi e acciughe 16 €
Tartare (raw beef) with capers, onions and anchovies (cold dish)

Baccalà con patate, pomodorini, pinoli e finocchietto 16 €
Codfish with potatoes, pine nuts, cherry tomatoes and fennel

Galletto al forno con ripieno di prugne e salsiccia con salsa di mele 17 €
Cockerel filled with sausage and prunes, served whit stuffed apples and onions

Gallina alla maniera dei Gonzaga 16 €
Hen salad with pine nuts, raisins and dried apricots (cold dish)

Mix verdure 15 €
Fried eggplant whit chickpea cream, bread waffle with escarole topped with olives and capers and zucchini flan with ginger

SIDE DISH

Grilled vegetables   5 €

Mix salad   5 €

DESSERT

Pesche all’amaretto  6,50 €
Peaches stuffed with amaretto and cocoa and cooked in sweet wine (1,3,8)

Tartelletta di pasta frolla con mousse di ricotta e fragole  6,50 €
Shortcrust pastry tart with soft chees mousse and strawberries (1,3,7)

Panna cotta con salsa ai frutti di bosco e lingue di gatto  6,50 €
Panna cotta and berry sauce (3,1,7)

Mousse al cioccolato fondente con salsa all’arancia  6,50 €
Dark chocolate mousse with orange sauce (1,3,7,8)

Gelato al pistacchio e peperoncino  6 €
Chillie&pistachio icecream (7,8)

Sorbetto alle fragole  6 €
Strawberries sorbet.

Slow Food Presidium

Coperto   3 €

Lista allergeni: 1 cereali e derivati, 2 Crostacei, 3 Uova, 4 Pesce, 5 Arachidi, 6 Soia, 7 Latte, 8 Frutta a guscio, 9 Sedano, 10 Senape, 11 Sesamo, 12 Anidride solforosa e solfiti, 13 Lupini, 14 Molluschi